Een greep uit de producties waar ik aan heb gewerkt.

Leraren maken het verschil.

In opdracht van Dyade maakte ik samen met ThisisVDO verschillende producties voor dit evenement. Ik verzorgde de interviews. Hier zie je de aftermovie, op mijn Youtubekanaal vind je meer bijdragen.

‘Hallo lieverd’- de boektrailer.

Deze video is een eenmansproductie; tekst, beeld en montage door mijzelf dus. Ter promotie van mijn eerste boek waarin ik openhartig vertel over de adoptie van onze dochter uit Nigeria.

Swink, een buitengewoon internetbureau

Een portret van social enterprise Swink ten behoeve van het evenement ‘Buy Social’, om bedrijven te stimuleren meer bij sociaal ondernemingen in te kopen.

Filmen met je smartphone.

In opdracht van Weerplaza heb ik een groep jongeren begeleid bij het maken van video’s met de smartphone. Ze kregen een workshop van me, ik ging af en toe mee op pad en zorgde voor de montage. Voor Weerplaza was dit een experiment om te kijken of je door te werken met jongeren ook een jongere doelgroep bereikt.
In deze video nemen twee teams het tegen elkaar op in een challenge. De andere video’s vind je hier 

De aanpak van taalachterstanden in het onderwijs.

In opdracht van de stichting HCO (Haags Centrum voor onderwijsadvies) maakte ik samen met ThisisVDO een serie over het aanpakken van taalachterstand in het basisonderwijs. Ik verzorgde het script, de interviews, regie en inhoudelijke montage. 
Dit deel gaat over het aanleren van de juiste klanken bij kleuters. De andere bijdragen vind je op mijn Youtubekanaal.

Bijdragen aan een betere wereld als sociaal ondernemer.

In opdracht van I Amsterdam maakte ik samen met ThisisVDO 10 video’s met inspirerende verhalen van sociaal ondernemers. Ik verzorgde de interviews en de inhoudelijke montage. 
Dit is het verhaal over de ‘Dutch Weedburger’.. De andere verhalen vind je hier.

‘Geweld heeft nooit het laatste woord.’

Voor Omroep Flevoland maakte ik de documentaire ‘Geweld heeft nooit het laatste woord’, over de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen bij voetbalclub Buitenboys in Almere. Jeugdtrainer en ooggetuige Igor van Gelderen vertelt voor het eerst zijn persoonlijke verhaal. Met deze productie won ik een NL-award, een prijs voor de beste producties van de regionale omroepen, in de categorie ‘tv-achtergrond’.