Advies Storytelling

Training & Coaching

Je weet dat je een goed verhaal hebt en dat je ermee naar buiten moet treden om meer klanten en supporters aan je te binden. Maar hoe doe je dat zonder duizenden euro’s kwijt te zijn aan een reclamecampagne? Hoe zorg je ervoor dat je niet steeds in herhaling valt wat betreft de inhoud van je verhaal? En misschien voel je ook nog wat onzekerheid wanneer het aankomt op het schrijven van teksten of het maken van video’s.

Snel to the point; wat werkt voor jou?

Wat nu als ik je vertel dat je met een paar simpele tips & tricks al een hele goede basis kunt leggen? En dat je gaandeweg met gemak je kennis en ervaring op dit gebied kunt uitbreiden? Door een expert van buitenaf mee te laten kijken bespaar je jezelf een hoop tijd en geploeter. Ik zie in no-time wat eruit springt in jouw verhalen en geef je meteen tien ideeën om mee aan de slag te gaan. Wanneer je bij mij een traject volgt kiezen we samen uit waar voor jou de prioriteiten liggen (storytelling, video, presentatie, tekstschrijven, media-aandacht etc.) en krijg je advies en een training op maat.

Daarbij staan effectiviteit en efficiëntie bovenaan; Geen onnodig geklets over algemene casussen, we gaan meteen in op de toepassing in jouw dagelijkse praktijk. En geen ingewikkelde videotechnieken, maar simpele middelen waarmee je toch professionele beelden maakt.

Resultaat: jij haalt meer klanten, supporters en investeerders binnen omdat je weet hoe jij je verhaal keer op keer in verschillende vormen en varianten op een pakkende manier kunt presenteren. 

‘Dit was niet zomaar een vlogcursus, maar echt maatwerk. In dit geval vloggen met kinderen in de natuur. Het was heel goed toegespitst op de doelgroep en heel leerzaam. Video kan voor ons echt een bijdrage leveren. Kim gaf ons ook meteen het zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan. We gaan nu ook voor twee verschillende projecten video inzetten.

– Daniel van Veen – IVN Natuur Educatie

Gratis online-training; ‘De basis van Video & Storytelling’

De mate van jouw succes als ondernemer of organisatie om impact te maken, hangt af van hoe goed je in staat bent om je verhaal zo over te brengen dat je boodschap ook echt blijft hangen; storytelling dus. Daarbij is video het krachtigste middel om dit online te doen. Omdat ik deze twee elementen zo belangrijk vind wil ik dat in elk geval aan al mijn klanten meegeven.

Welk traject je ook bij mij volgt, je krijgt de basistraining voor Video & Storytelling daar gratis bij. Vijf modules over scriptschrijven, filmen, montage, storytelling en presentatie. Met inspiratie, theorie, tutorials en kleine opdrachten die jou op weg helpen om succesvol aan de slag te gaan. Dit volg je vanuit je luie stoel (ok, niet te lui) en in je eigen tempo. Deze online basistraining maakt het voor jou mogelijk om mij vooral in te zetten als jouw persoonlijke adviseur in plaats van een ‘schooljuf’.

‘Het grootste pluspunt van de training vond ik de combinatie tussen theorie en praktijk. Daardoor bleef de lesstof bij mij goed 'hangen'. Ander groot pluspunt vond ik dat Kim de lesstof met veel enthousiasme en humor bracht. Dat werkte voor mij aanstekelijk.’

Marijn Bon – Swink (internetbureau met medewerkers met autisme)

Resultaat op de lange termijn

Je hebt het misschien al eens eerder meegemaakt; je volgt een workshop of training en komt daar gemotiveerd en geïnspireerd uit, maar in de praktijk komt er niet zoveel van terecht als je had gehoopt. Logisch; wanneer je je rijbewijs haalt en daarna niet meer aan rijden toekomt door allerlei andere bezigheden verlies je al snel de moed. Je hebt dan eigenlijk iemand nodig die roept; ‘hey, zullen we morgen een ritje maken? Tien minuutjes maar. En ik geef je aanwijzingen wanneer je daarom vraagt.’ Dat is wat ik als coach doe; na je training hou ik de vinger aan de pols en geef ik adviezen om ervoor te zorgen dat je over de obstakels heen kunt stappen en je doelen daadwerkelijk behaalt. Het toepassen van storytelling en het maken van video’s gaat je steeds makkelijker af en voor je het weet ben je zelf de expert geworden. 

Wil je advies over hoe dit voor jou kan werken? Vraag een gratis consultgesprek aan.

Welk pakket past bij jou?

Een training of advies maak ik altijd helemaal op maat en dus zijn de inhoud en de kosten helemaal afhankelijk van jouw wensen. Maar om je toch een indicatie te geven leg ik je een aantal mogelijkheden voor die we samen nog kunnen aanpassen naar jouw behoeften:

*Let op: sociaal ondernemers en non-profit organisaties krijgen 20% korting! 

Starterspakket

Ideaal voor ondernemers en organisaties die net zijn gestart of gaan starten, of die tegen een specifiek vraagstuk aanlopen dat opgelost moet worden. De kosten blijven laag doordat we vooral online met elkaar werken. Tegelijkertijd krijg je wel de persoonlijke aandacht die nodig is om je doel te bereiken.

 • Voorbereiding met vragenlijst
 • Telefoon- of videogesprek voor het vaststellen van de behoeften, doelstellingen en het geven van de eerste tips
 • Online basistraining ‘Video & Storytelling’
 • Training-/Coachingsessie van 6 uur bij mij op locatie of via Zoom
 • 1 maand coaching met feedback op ideeën, teksten en video’s

Investering: € 1100,- ex btw (€ 880,- met korting *)

Groepspakket

Geschikt voor bedrijven waar meerdere mensen met storytelling en eventueel video aan de slag willen om meer impact te maken. De training is afgestemd op de praktijk van het bedrijf. 

 • Voorbereiding met vragenlijst
 • Telefoon- of videogesprek voor het vaststellen van de behoeften, doelstellingen en het geven van de eerste tips
 • Online basistraining ‘Video en Storytelling’
 • 1 dag training/coaching incompany (max 5 personen)
 • 1 maand coaching met feedback op ideeën, teksten en video’s

Investering: € 1640,- ex btw (€ 1312,- met korting *)

Toppakket

Geschikt voor bedrijven die niet alleen aan de slag willen met video en storytelling, maar ook in korte tijd een grote kwaliteitsslag willen maken wat betreft het creëren van ijzersterke videocontent. Daarbij krijgen je met de uitgebreidere coaching een stok achter de deur om ook daadwerkelijk tot implementatie over te gaan en wordt er meegedacht hoe dat past in een toch al drukke agenda. Iedere deelnemer krijgt ook na de training persoonlijke begeleiding.

 • Intake in persoon, ik kom langs bij het bedrijf
 • Online basistraining ‘Video & Storytelling’ met feedback op de tussenopdrachten
 • 2 dagen training/coaching incompany
 • 2 maanden lang wekelijkse coaching

Investering: € 2440,- (€ 1952,- met korting*)

VIP-pakket

Een compleet op maat gemaakt programma. Dit kan uiteenlopen van een dag 1 op 1 aandacht tot een compleet jaarprogramma voor het hele bedrijf. Inhoud en prijzen in overleg.