Tekst- & Videoproducties

Loop je vast op de teksten voor je website of social media? Ben je op zoek naar iemand die een pakkende video voor je kan maken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Dankzij mijn ervaring als auteur en videomaker en mijn journalistieke achtergrond zie ik in no-time de kern van jouw verhaal.

Samen komen we tot een plan van aanpak dat past bij jouw bedrijf en jouw budget. Met als resultaat de teksten en video’s die jouw doelgroep echt aanspreken en jouw boodschap daadwerkelijk overbrengen.

Video

Kickstart: Pitch & Video

Video is het krachtigste middel om online connectie te maken met je potentiele klant; ze zien je, horen je stem en hebben meer aandacht voor je verhaal. Maar hoe zorg je ervoor dat dat verhaal hout snijdt? En kom je wel een beetje goed over op camera?

Met de ‘Kickstart: Pitch & Video’ sla je twee vliegen in een klap. Ik help je met het scherp maken van je pitch en coach je qua presentatie tijdens de opname. Na afloop heb je dus niet alleen die waardevolle video in handen, maar ook een ijzersterke pitch die je overal kunt inzetten. Nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Bedrijfsfilms en Campagnes

Een video, of misschien wel een hele serie, die precies laat zien waarom jouw business of organisatie zo waardevol is. Daarmee kun je absoluut nieuwe klanten aantrekken en aan je binden. Daarbij kunnen we het zo gek maken als je zelf wilt; een pakkende video gedraaid met de smartphone (low-budget, maximale impact), of een superstrakke video die niet onder doet voor een award-winnende commercial.

Bij grotere videoproducties werk ik graag samen met mijn collega’s van ThisisVDO. Kijk maar eens in mijn Portofolio naar de producties die we eerder samen maakten. Dat kunnen we ook voor jou doen!

Regisseur/verslaggever

Iemand nodig met journalistieke skills voor jouw eigen productie? Ik sta altijd open voor mooie samenwerkingen! Neem gerust contact op.

‘Kim ziet in korte tijd de essentie van een verhaal en weet die te vertalen naar een heldere boodschap die je raakt. Tijdens haar interviews stelt ze mensen op het gemak zodat zij ook goed voor het daglicht komen en hun energie op beeld kunnen overbrengen.’

– Jesse – ThisisVDO

Teksten

Het valt niet mee om pakkende webteksten te schrijven over je eigen business. Waar zit je doelgroep op te wachten? Hoe geef je hen het juiste gevoel? In welke volgorde vertel je je verhaal? Hoe zet je mensen aan tot actie?

Allemaal vragen die soms lastig te beantwoorden zijn, soms juist omdat je zoveel kennis en expertise hebt op jouw vakgebied. Een buitenstaander met kennis van storytelling en geschreven teksten kan jou daarbij helpen. Dankzij mijn journalistieke achtergrond stel ik jou de juiste vragen om tot de kern van jouw business te komen. Vanuit dat interview maken we samen een plan van aanpak en dat werk ik met alle plezier voor je uit. Zodat niet alleen jij, maar vooral ook je klant met plezier op jouw website komt.

‘Eindelijk staat nu helder beschreven wat ik doe voor mijn cliënten. Het is niet alleen treffend, maar past ook heel goed bij mijn persoonlijkheid. Ik ben er erg tevreden mee. Kim heeft me uitgebreid geïnterviewd en betrokken bij het schrijven van de teksten en die manier van werken vond ik heel fijn.  Dat bracht me meer dan alleen sterke webteksten; ik ben aan het denken gezet wie ik als ondernemer ben en welk missie en visie ik wil uitdragen.

– Michelle – Therapeut & Coach