Advies Storytelling

Of je nu net start met het maken content of je al een geoefende professional bent; iedereen heeft weleens baat bij een frisse blik van buitenaf. Bijvoorbeeld om te sparren over de mogelijkheden van jouw verhalen of om gefundeerde feedback te krijgen op een video of tekst. En wie weet kun je wel wat tips gebruiken om meer aandacht te krijgen voor jouw content en je business!

Storyboard-sessie

Wat vertel je nu wel en wat niet? Welke vorm gebruik je daarbij? En hoe hou je je content gevarieerd en interessant genoeg voor je doelgroep? Kortom; welke verhalen kun jij gaan vertellen om je missie te bereiken?

In een storyboard-sessie gaan we daar samen over brainstormen en krijg je gefundeerde en gerichte adviezen om direct mee aan de slag te gaan.

Feedback & Advies

Ben je al lekker op weg als vlogger of blogger, maar zou je weleens feedback en advies willen krijgen van een expert om je content naar een hoger level te tillen? Ook dat is mogelijk. Wanneer we jouw specifieke vraag in kaart hebben gebracht kijk ik met een frisse blik naar wat je maakt en kijken we samen hoe het nog beter kan. Niet alleen wat betreft de inhoud van jouw content, maar zeker ook wat betreft je werkwijze; behaal je je doelen met de tijd en de energie die je daarbij voor ogen hebt of is er een andere aanpak nodig om het makkelijker voor je te maken? 

‘Ik ben bioloog en vertel graag verhalen over vogels, maar ik ben geen filmmaker. Ik was wel al aardig op weg met vloggen, maar met het advies van Kim heb ik meer grip gekregen op de techniek en inhoud. Ik heb vooral leren kiezen voor 1 verhaallijn in plaats van van alles een beetje. Zo worden mijn filmpjes pakkender voor de doelgroep.’

- Camilla Dreef - WNF

Media-aandacht

Sta je op het punt om iets nieuws te lanceren en wil je daar aandacht voor in de media? Als journalist weet ik precies waar die media op zitten te wachten en hoe je jouw verhaal daarop aansluit. Vanuit mijn ervaring met het geven van mediatrainingen geef ik je natuurlijk ook advies hoe je de regie houdt in een interview en ervoor zorgt dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt.

De investering voor een adviestraject hangt af van jouw wensen en doelen en varieert van een dagdeel tot een serie adviesmomenten verspreid over een langere periode. Wil je weten wat een adviestraject voor jou kan betekenen en een indicatie van de kosten daarvoor? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.